Pioniers in power

Camerabeveiliging
Meer dan een wakend oog

Het risico op inbraak, diefstal en vandalisme wil je zo klein mogelijk maken. Beveiligingscamera’s dragen daaraan bij. Ze hebben een sterk preventieve werking en vergroten het veiligheidsgevoel. Doet zich toch een incident voor? Door videobeelden op te slaan en te bewaren, kunt u achteraf altijd beelden beschikbaar stellen voor politieonderzoek.

Direct offerte aanvragen

Camerabeveiligingsplan

Welk camerasysteem het beste past in uw situatie, is afhankelijk van vele factoren. Gaat het om een binnen- of buitenlocatie? Is het doel observatie, identificatie of verificatie? Moeten de camera’s beweegbaar zijn? Moet er ook ’s nachts gefilmd worden? Wat is de gewenste opnamekwaliteit? Hoe lang wilt u de videobeelden bewaren? Moet een meldkamer live kunnen meekijken? Wilt u op een mobiele app kunnen meekijken?

Samen met u kijken we wat nodig is, waarna u een advies op maat krijgt. Een camerabeveiligingsplan dat aan alle eisen en wensen voldoet.

Theuws Techniek installeert alle soorten camera’s

Camera’s in HD, 4K en 8K kwaliteit

Vaste en beweegbare camera’s

360° dome camera’s

Panorama camera’s

Track & trace camera’s

Thermische en multisensor camera’s

Camera’s die patronen, kentekens of gezichten herkennen of tellen

Camera’s die voor u een virtueel hekwerk maken

Intelligente camerasystemen

Theuws Techniek is specialist in het installeren en integreren van intelligente camerasystemen. Dit zijn camerasystemen die meer doen dan alleen video-opnames maken en deze live doorsturen naar een monitor of meldkamer.

Denk bijvoorbeeld aan camera’s die kentekens, gezichten of (verdachte) patronen herkennen. Of camera’s die tellen hoeveel bezoekers op een bepaalde locatie zijn. Slimme camera’s dus die zelf relevante informatie uitlezen en veiligheidsrisico’s signaleren.

Totaaloplossing

In de praktijk koppelen we camerasystemen vaak aan inbraakalarmsystemen en toegangssystemen in een integraal security management systeem. Zo creëren we een totaaloplossing die volledig op uw situatie is afgestemd.