Pioniers in power

Domotica
Gemak dient de mens

Domotica. Gebouwautomatisering. Smart home. Drie termen die min of meer hetzelfde betekenen en gaan over het slim toepassen, integreren en bedienen van technologie. Het doel? Gemak, comfort en een veilig gevoel bieden. En dat is precies waar onze domotica pioniers in uitblinken.

Direct offerte aanvragen

Domotica op maat

Bekende toepassingen van domotica zijn het op afstand bedienen van de verlichting, de thermostaat en de garagepoort. Maar in principe is elk apparaat in of rond uw woning of bedrijfspand aan te sluiten op een domoticasysteem. Dus ook huishoudelijke apparaten, tv’s en audiosystemen, zonweringen, regeninstallaties, toegangssystemen, beveiligingsinstallaties en zelfs de koffiemachine.

Hoe gemakkelijk zou het zijn als bij thuiskomst automatisch de garagedeur opengaat of de verlichting aanspringt? Hoe relaxed zou het zijn als de tv bij binnenkomst vanzelf inschakelt of de koffiemachine begint op te warmen? Hoe geruststellend zou het zijn als alle apparatuur automatisch uitgaat, zodra u de deur uitgaat? Wat u ook bedenkt, alles is mogelijk. Het gemak dient de mens.

Bediening op afstand of automatisch

Is een apparaat aangesloten op het domoticasysteem? Dan kunt u het eenvoudig bedienen met een app op bijvoorbeeld uw smartphone. Waar u ook bent. Of nog makkelijker: u programmeert het apparaat, zodat het automatisch in- of uitschakelt op het gewenste moment.

Niets is te gek

U kunt het zo gek niet bedenken of wij integreren het in een eenvoudig te bedienen domoticasysteem. Daag ons vooral uit. Daar houden we van.