Pioniers in power

Elektrotechnische installaties met kwaliteit als rode draad

Een veilige werk- en leefomgeving is voor ieder mens en iedere organisatie belangrijk. Als expert in beveiligingstechniek zorgen wij daarvoor. U kunt er blind op vertrouwen dat onze oplossingen hun werk doen. Of het nu gaat om toegangssystemen, camerabeveiliging, inbraakalarmsystemen of brandmeldinstallaties. We beveiligen uw bedrijfspand of woning met de nieuwste en beste technologie.

Direct offerte aanvragen

Van advies tot uitvoering

Mensen, goederen en gebouwen beschermen begint met een grondige analyse van risico’s en veiligheidseisen. Samen bekijken we wat er nodig is om het vereiste veiligheidsniveau te bereiken. Alle veiligheidsaspecten nemen we daarin mee, maar ook specifieke wensen. Zo komen we tot een advies en integraal plan, dat we na akkoord vakkundig uitvoeren.

Erkend, gediplomeerd, gecertificeerd

We werken uitsluitend met eigen installeurs. Vakmensen die in het bezit zijn van het MBV of TBV diploma en uiteraard beschikken over een verklaring van betrouwbaarheid. Als erkend beveiligingsinstallatiebedrijf beschikken we bovendien over het certificaat van de Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven, het VEB. Verder hebben we de benodigde productcertificaten van onder andere MuSdo Sentinel mistgeneratoren .