Pioniers in power

Toegangssystemen
Alles onder controle

Toegangssystemen vormen een belangrijke schakel in ieder veiligheidsplan. Medewerkers en bezoekers wilt u uiteraard gecontroleerd door uw gebouw laten lopen. Kantoormedewerkers wilt u wellicht andere toegangsrechten verlenen dan magazijnmedewerkers. Misschien wilt u hen ook real-time kunnen identificeren en traceren in verband met veiligheidsvoorschriften

Direct offerte aanvragen

Geavanceerd maatwerk

Theuws Techniek is thuis in de meest uiteenlopende toegangssystemen:

  • Sleutel- en pasjessystemen
  • Intercominstallaties
  • Elektronische sluitsystemen
  • Biometrische systemen
  • Veilig aansturen van roldeuren of loading docks

Welke oplossing het beste past, is echt maatwerk. Onder andere het type pand, het vereiste veiligheidsniveau en de risicoprofielen van medewerkers spelen een rol. Maar ook tal van andere zaken. Bijvoorbeeld de wens om het toegangssysteem te koppelen aan een geïntegreerde werktijden- en aanwezigheidsregistratie.

Erkenning en certificering

Momenteel werken de instanties aan het schrijven van regelgeving voor het installeren van toegangscontrole systemen, helaas is dit nog niet beschikbaar. Wij hebben gekozen om in de tussentijd ons te certificeren door middel van product certificaten. Zo hebben we het certificaat behaald van Paxton, een vooruitstrevende toegangscontrole leverancier.