Pioniers in power

Elektrotechnische installaties met kwaliteit als rode draad

Elektrotechniek. Daar begon het mee in 1965. Elektricienswerk. En dat doen we nog steeds. Elektriciteitsnetwerken ontwerpen en aanleggen. Van meterkast tot stopcontact en lichtschakelaar. In woonhuizen natuurlijk. Maar ook in kantoorgebouwen, scholen, winkels, en fabrieken. De rode draad in alles wat we doen? Kwaliteit leveren.

Direct offerte aanvragen

Elektrotechnische totaaloplossingen

Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een leverancier van totaaloplossingen. We verzorgen niet alleen de elektrotechnische infrastructuur en het lichtplan, maar ook de integratie met andere elektrotechnische applicaties. Zoals beveiligingssystemen, zonnepanelen, laadpalen en datanetwerken.

Thuis in duurzame installaties

Gebouwen en installaties verduurzamen is een thema waar we enthousiast onze schouders onderzetten. We zijn o.a. thuis in ledverlichting en samen met gespecialiseerde partners installeren we ook zonnepanelen. We denken dan ook graag met u mee over energiebesparende installaties en het zelf opwekken en opslaan van schone energie.

Slimme laadpaaloplossingen

Steeds meer mensen kiezen voor een elektrische auto. En die groep zal de komende jaren alleen maar groeien. Elektrisch rijden is de toekomst. Zo zorgen we samen voor minder CO2-uitstoot.

Elektrisch rijden vraagt natuurlijk om goede laadvoorzieningen. Theuws Techniek zorgt daarvoor. Of het nu gaat om een laadpaal aan huis of om een compleet laadstation voor een vloot elektrische leaseauto’s. Voor retailpleinen, hotels, kantoren en ook op de openbare weg zijn snellaadoplossingen bijvoorbeeld ideaal. Dankzij Quick Charging kan een elektrische auto in gemiddeld 30 minuten weer voor 80% zijn opgeladen.

Een ander oplossing is Smart Charging, een systeem dat mede door ons is ontwikkeld. Dankzij Smart Charging kunnen er meerdere laadpunten op uw bestaande elektriciteitsaansluiting worden aangesloten zonder uw elektriciteitsaansluiting te verzwaren. Dit doen we door het plaatsen van meters die het gebruik van het gebouw meten. Dit verbruik trekken we van de elektriciteitsaansluiting af om vervolgens de overige energie naar de laadstations te sturen.Betrouwbare partner

Wij kennen als geen ander het belang van samenwerking, planning en partnership in de bouw. Dus zijn we scherp op gemaakte afspraken, maar ook flexibel en creatief als het moet. Zodat projecten altijd volgens plan en helemaal naar wens worden opgeleverd. Inclusief alle benodigde certificaten.

InstallQ gecertificeerd

De wereld van elektrotechniek staat niet stil. Dus wij ook niet. Als pioniers willen we voorop blijven lopen. Opleiding en bijscholing zijn een continu onderdeel van ons werk. Alleen zo kunnen we de kwaliteit blijven leveren die we willen leveren.

Theuws Techniek is een InstallQ gecertificeerd elektrotechnisch installatiebedrijf. U kunt er dan ook op rekenen dat wij vakwerk leveren. En dat iedere installatie die wij opleveren voldoet aan de hoogste veiligheids- en kwaliteitseisen, zoals gesteld in de NEN 1010.