Pioniers in power

Inbraakbeveiling
Alarmsystemen die direct in actie komen

Bij een inbraakpoging in uw bedrijfspand of woning, wilt u dat het alarmsysteem onmiddellijk in werking treedt. Enerzijds om inbrekers af te schrikken, anderzijds om snel actie te kunnen (laten) nemen.

Het aanleggen van een inbraakalarmsysteem kunt u rustig aan Theuws Techniek overlaten. Als ervaren inbraakalarmsysteem specialist weten wij precies wat er nodig is om een feilloos inbraakalarm te installen en onderhouden..

Direct offerte aanvragen

Inbraakalarmsysteem op maat

Een inbraakalarmsysteem installeren begint altijd met een inspectie en een inventariserend gesprek, zodat we weten waar uw risico’s liggen en aan welke klasse uw beveiliging moet voldoen. Vervolgens maken we een voorstel op maat. We zijn toegerust om inbraakbeveiliging op elk gewenst veiligheidsniveau te realiseren. 

Hoogwaardige anti-inbraaktechnologie

Betrouwbaarheid staat voorop. Daarom werken we uitsluitend met de beste technologie op het vlak van inbraakbeveiliging. Of het nu gaat om inbraakcentrales, bewegings- en warmtesensoren, detectielussen, sirenes, flitslampen, mistmachines of andere inbraakalarmapparatuur.

Verbinding met meldkamer of smartphone

Na detectie van een inbraakpoging zijn verschillende scenario’s mogelijk. Afhankelijk van vooraf gemaakte keuzes wordt er automatisch verbinding gemaakt met de meldkamer of met uw smartphone. Zo kan er onmiddellijk actie worden ondernomen om de schade te beperken.

VEB-gecertificeerd beveiligingsinstalleur

Theuws Techniek is VEB-gecertificeerd. Een bewijs van vakbekwaamheid waar we uiteraard trots op zijn. VEB staat voor Vereniging Erkende Beveiligingsbedrijven. U weet dus zeker dat uw inbraakalarm vakkundig is ontworpen en geïnstalleerd.